Kontakt – Rex hotel – sv
Luntmakargatan 73, Stockholm | reception@rexhotel.se | tel: +46 (0) 8160040

SV

Our hotels

VÄLKOMMEN ATT KONTAKTA OSS

Välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar!

KONTAKT

Rex Hotel
Luntmakargatan 73
SE-113 51 Stockholm

Tel:        +46 8 16 00 40
Fax:       +46 8 661 86 01
E-post:    reception@rexhotel.se

HITTA HIT

Ett kvarter från Rådmansgatans tunnelbanestation, och 37 kilometer från Arlanda flygplats, mitt i hjärtat av Stockholm, med promenadavstånd till alla centrala byggnader och sevärdheter. Området är ett av de mest spännande i Stockholm, med en mångfald av restauranger med kök från hela världen, inom ett par minuters gångavstånd. Ett fullständigt utbud för alla smakinriktningar.

Vägbeskrivning Till Rex Hotel

Med bil
Från E4:an
Oavsett om du kommer norrifrån eller söderifrån, ta avfart Norrtull: Sväng vänster in på Sveavägen. Håll till höger mot Centrum. Fortsätt på Sveavägen fram till Tegnérgatan (Konsumbutik på hörnet) där du svänger vänster. Ta vänster igen på första tvärgatan. Nu är du på Luntmakargatan. Två kvarter fram ligger Rex Hotel på nummer 73.

Parkering
Hotellet har ett fåtal garageplatser i ett närliggande garage. Dessa har en kostnad på 275 kr per natt och måste förbokas.


Från Arlanda flygplats

Taxi
Invänta taxi vid taxiskylten utanför ankomsthallen. Var noga med att i förväg fråga om priset som bör ligga mellan 390–540 kr. Vi rekommenderar Taxi Stockholm, Taxi Kurir eller Taxi 020.

Arlanda Express
Med Arlanda Express når du Stockholm Central på 20 minuter. Avgångar minst var femtonde minut. För mer information besök gärna www.arlandaexpress.se. Skyltning till Arlanda Express finns i ankomsthallen på Arlanda. Enkelbiljett för vuxen är 299 kronor.

Pendeltåg
Från Arlanda Centralstation mitt i SkyCity avgår SL:s pendeltåg till Stockholm. SkyCity ligger mellan terminalerna 4 och 5. Den totala restiden mellan Arlanda Central och station Stockholm City är 37 minuter. Biljetter köper du på Arlanda Central eller hos SL återförsäljare. För information om tider och priser besök gärna www.sl.se

Flygbuss
Flygbussarna avgår utanför ankomsthallen med avgångar var tionde minut under rusningstid. Bussresan till Cityterminalen i Stockholm tar ca 40 minuter. För mer information, besök gärna www.flygbussarna.se. Enkelbiljett för vuxen är 119 kronor. Biljetterna är något dyrare om de köps på stationen.


Från Skavsta flygplats

Taxi
Invänta taxi vid taxiskylten utanför ankomsthallen. Var noga med att i förväg fråga om priset som bör ligga runt 1 500–2 000 kr.

Flygbuss
Flygbussarna avgår utanför ankomsthallen. För information om tider besök gärna www.flygbussarna.se. Bussresan till Cityterminalen i Stockholm tar ca 80 minuter. Enkelbiljett för vuxen är 199 kronor.


Från Stockholm Central till Rex Hotel

Till fots
Från Stockholm Central når du Rex Hotel till fots på ca 15 minuter. Gå norrut på Vasagatan. Ta höger på Olof Palmes gata och fortsätt fram till Sveavägen. Ta vänster på Sveavägen och fortsätt fram till Rådmansgatan, där du tar höger. Ta sedan första tvärgatan, Luntmakargatan, till vänster. Du ser då Rex Hotel på vänster sida lite längre fram på gatan.

Taxi
Taxiresan bör kosta ca 120 kronor och det finns taxistation utanför huvudingången. Vi rekommenderar Taxi Stockholm, Taxi Kurir eller Taxi 020.

Tunnelbana
Tunnelbanestation T-Centralen ligger på Centralstationens källarplan. Till hotellet åker du grön tunnelbanelinje mot Hässelby, Vällingby eller Åkeshov. Tunnelbanebiljetter köps vid spärrarna eller Pressbyrån. Stig av på station Rådmansgatan (bara två stationer från T-Centralen) och ta utgång Tegnérgatan, längst bak i tågets färdriktning. Gå Rådmansgatan österut till första tvärgatan som är Luntmakargatan, där du svänger vänster. Vi finns på nummer 73. För information om tider och priser besök gärna www.sl.se

GPS- koordinater
Lat N 59º 20? 28?
Lon E 18º 3? 34?

Öppna koordinater i Google Maps

Bolagsinformation
Företagsnamn: Rex Hotel AB
Styrelsens säte: Stockholm
Org. nr: 556627-3313

ERBJUDANDEN

ERBJUDANDEN PÅ REX HOTEL För tillgängliga erbjudanden, sök på önskade datum i “Boka Rum”.

Sevärdheter i Stockholm

SEVÄRDIGHETER I STOCKHOLM Vi kommer inte att skriva en hel Stockholmsguide, helt enkelt för att du redan kan hitta många. Istället kommer vi att ge…

Läs mer

Restauranger i Vasastan

FIKA OCH LUNCH Den svenska fikakulturen är något speciellt. Vanligast förknippat med den svenska ”fikan” är kanelbullen. Området runt hotellet är rikt på mysiga fikaställen….

Läs mer