OM REX HOTEL – Rex hotel – sv
Luntmakargatan 73, Stockholm | reception@rexhotel.se | tel: +46 (0) 8160040

SV

Our hotels

VÄLKOMMEN TILL REX HOTEL

I hjärtat av Stockholm ligger detta boutiquehotell med en speciell hemkänsla. Ägarens brokiga, internationella och konstnärliga bakgrund återspeglas i hotellets utformning och vision, och naturligtvis i den permanenta fotoutställning som finns i rummen och korridorerna.

Vackra ord och prestigefyllda beskrivningar är överflödiga. Rex Hotel är funktionalitet och lättillgänglighet. Ett centralt hotell i Stockholm under din resa, i den speciella stämningen i den renoverade byggnaden från 1866.

Distinkta färger och en vänskaplig omgivning. Enkelhet på flera sätt. Rex Hotel är speciellt – Rex Hotel är ett koncept i sig själv.

Vi vill att Rex Hotel ska vara ett hotell riktat till den moderne resanden som inte vill ha storskalighet, men som kräver en funktionell miljö i centrala Stockholm.

Vi är ett hotell som hela tiden utvecklas och vill veta vad Du som gäst önskar för att din vistelse skall bli så produktiv och behaglig som möjligt, så låt gärna höra av Dig med Dina önskemål så skall vi tillgodose dem om det är möjligt.

 

JAZZ

VÄLKOMMEN TILL JAZZ PÅ HELLSTEN Varje torsdag kl. 20 får unga okända musiker dela scen med välkända namn på en av Stockholms mest intima jazzscener….

Läs mer

ERBJUDANDEN

ERBJUDANDEN PÅ REX HOTEL För tillgängliga erbjudanden, sök på önskade datum i “Boka Rum”.

Shopping i världsklass

SHOPPING I VÄRLDSKLASS Bara 10 minuters promenad bort finner du några av stans största shoppingcentrum; Åhlens city, Nordiska Kompaniet och Gallerian. För dig som uppskattar…

Läs mer