Hellsten Earth Bar – Rex hotel – sv
Luntmakargatan 73, Stockholm | reception@rexhotel.se | tel: +46 (0) 8160040

SV

Our hotels

PÅ SYSTERHOTELLET PÅ ANDRA SIDAN GATAN HITTAR NI EARTH BAR

Välkommen till Hellsten Earth Bar, en naturlig samlingspunkt. En lite undangömd bar med personlig service och ombonad stämning.

Ägaren arbetade under många år som etnograf och fotograf. Föremål från hans resor i Afrika, Asien och Mellanöstern fyller Earth Bar och skapar en speciell atmosfär; afrikanska masker, trummor och pilar, asiatiska skåp och kinesiska målningar samt ett urval av hans svartvita fotografier.

Baren är öppen från kl. 17 varje dag. Här erbjuds utländsk och svensk öl av många sorter och här tillreds härliga cocktails. Varför inte en Mr. Hellsten, drinken som kom till av misstag men som älskas av många.

Varje torsdag förvandlas Baren till en av Stockholms viktigare jazzscener. Det är unga musiker av världsklass som spelar här. Det enda man vet innan konserten är att den är oförutsägbar och kommer att överträffa förväntningarna.

Öppettider:
Mån-lör 17:00 – 23:00
Sön 17:00 – 22:00

Köket stänger en timme innan stängning.

Varmt välkomna!

 

THE PATIO

Över sommaren flyttar Hellsten Earth Bar ut till den trivsamma innergården på andra sidan Luntmakargatan. Den afrikanska atmosfären byts ut mot medelhavskänsla och vi döper om baren till The Patio by Hellsten Earth Bar. Detta är en av Stockholms lugnare uteserveringar för dig som vill komma bort från storstadens brus. Precis som vädret blir också menyn somrigare och inbjuder till skönt häng i skuggan av varma sommarkvällar.

ERBJUDANDEN

ERBJUDANDEN PÅ REX HOTEL För tillgängliga erbjudanden, sök på önskade datum i “Boka Rum”.

Restauranger i Vasastan

FIKA OCH LUNCH Den svenska fikakulturen är något speciellt. Vanligast förknippat med den svenska ”fikan” är kanelbullen. Området runt hotellet är rikt på mysiga fikaställen….

Läs mer

Shopping i världsklass

SHOPPING I VÄRLDSKLASS Bara 10 minuters promenad bort finner du några av stans största shoppingcentrum; Åhlens city, Nordiska Kompaniet och Gallerian. För dig som uppskattar…

Läs mer