Våra rum – Rex hotel – sv
Luntmakargatan 73, Stockholm | reception@rexhotel.se | tel: +46 (0) 8160040

SV

Our hotels

Våra rum

Rummen på Rex Hotel är en återspegling av skandinavisk design. I gathuset som byggdes 1866 finns de ursprungliga breda golvbrädorna och moderna funktionalistiska möbler i ek. Rummen i gårdshuset är en spännande kombination av sammet, färg, valnöt och betong.

Rummen är utrustade med TV, fritt bredband och trådlöst internet, allt som den omdömesgille resanden kräver för att kunna arbeta och vila under sitt besök i Stockholm. Det finns 55 rum, var och ett med sin egen färg och känsla.

Alla badrum är klädda med skiffersten som specialimporterats direkt från ett stenbrott i Grekland. Badrummen har dusch, golvvärme, handdukstork, hårtork och telefon.

Tips! Missa inte att anmäla dig till vårt stamgästprogram vid din nästa vistelse och ta del av förmåner som gratisnätter och voucher att använda för mat och dryck i Hellsten Earth Bar.

Small Single

Ingår
Ingår
Ja
Room Service
Ett litet enkelrum som passar dig som letar efter ett billigare alternativ mitt i stan. Sängen är 110 cm bred för att höja komforten så...
Se detaljer
Från1 390,00 SEK / Natt

Standard Single

Ingår
Ingår
Ja
Room Service
Denna rumskategori passar perfekt för dig som reser ensam. Alla rum är smakfullt inredda med varma färger.
Se detaljer
Från1 490,00 SEK / Natt

Small Double

Ingår
Ingår
Ja
Room Service
Ett alternativ för dig reser ensam men vill ha lite mer plats. Sängen är en dubbelsäng av måttet 140 cm. Önskar ni ett billigare alternativ...
Se detaljer
Från1 690,00 SEK / Natt

Standard Double

Ingår
Ingår
Ja
Room Service
Våra standard dubbelrum är precis lagom för två personer. Här finns olika valmöjligheter: twinrum med separata sängar eller kingsize med en stor säng.
Se detaljer
Från1 890,00 SEK / Natt