Boka rum

Receptionist – omgående

Hotel Hellsten och Rex Hotel är centralt belägna boutiquehotell i Vasastan, Stockholm. Hotellen består av 78 respektive 55 hotellrum och 4 konferenslokaler. Hotellen har funnits sedan år 2005 och är hjärtat i hotellgruppen som består av 7 hotell. Läs gärna mer om hotellgruppen och de enskilda hotellen på www.hellsten.se.

Nu söker vi en serviceinriktad receptionist till våra receptioner på Hotel Hellsten och Rex Hotel i Stockholm, Vasastan. Dagpass men även nattpass kan förekomma.

Vi är ett tight gäng som arbetar bra ihop, du blir en av dem. Du älskar att ge service! Är en noggrann och engagerad person som är van att ta stort ansvar. Du är lyhörd och flexibel och tycker om gästkontakt både per telefon och direkt. Du har ett genuint intresse för service med ”det lilla extra” och kvalitet. Att du är stresstålig, flexibel, glad och har en positiv attityd ser vi som en självklarhet. Du jobbar bra både självständigt och i team. Har du kunskaper i hotellsystemet Opera och hotellerfarenhet ser vi det som meriterande, men det är inget måste.

Vi förutsätter att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska. Tidigare erfarenhet av receptionsarbete är plus.

Lön:
Enligt överenskommelse. 
Tillträde:
Omgående

Välkommen att skicka din ansökan till: maria@hellsten.se

För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta vår Receptionschef Maria Kahem på tel. 08-661 86 00 alt. maria@hellsten.se
Ansökan behandlas konfidentiellt.Luntmakargatan 73, SE-113 51, Stockholm, reception@rexhotel.se, tel: +46 8 16 00 40  fax: +46 8 661 86